Jan 7, 2011

DD : Happy 2nd Birthday

Sepatutnya kami celebrate birthday si kecik aku ni 24.12.2010. Tapi sebab si mama sibuk memanjang, aku dgn adik aku plan buat birthday party di Labuan pada tahun baru. Lagi pun adik aku Aiman kebetulan la pula sambut birthday 10.1.2011. Orang kata sharing is caring, the more the merrier.. so kita cuba la apply dalam kehidupan kita.

Cupcakes sumbangan ikhlas dari mamit kesayangan Dyana
(terpaksalah kesayangan, satu tu ja mamit dia.. hehe)


Apa yg dia boleh buat dalam umur 2 tahun? Lets see..

Shopping


Menunggang kuda


Bermain de
ngan harmoni
(kalau dia yg kena tolak, cuba kalau dia yg jd tukang tolak pingsan jua mo melayan)


Penternak moden
(tapi mamanya macam mo sakit jantung tengok tu anak ayam kena pegang)


video
Last but not least, menyanyi...


No comments:

Post a Comment